Op een rij: de 5 beste manieren om je Royal Asscher oval cut diamond te dragen


Als je een liefhebber bent van mode, lifestyle en trends, dan weet je ongetwijfeld dat diamanten een tijdloze en stijlvolle toevoeging zijn aan je garderobe. Een van de meest verfijnde en elegante diamantvormen is de Royal Asscher oval cut diamond. Deze prachtige diamant, die je kunt vinden in de collectie van Royal Asscher, is een perfecte keuze voor zowel dagelijkse als speciale gelegenheden. In dit artikel geven we je de 5 beste manieren om je Royal Asscher oval cut diamond te dragen.

1. Als een verlovingsring


De Royal Asscher oval cut diamond is een populaire keuze voor verlovingsringen. De ovale vorm zorgt voor een unieke en elegante uitstraling, die perfect past bij de symboliek van eeuwige liefde en toewijding. Bovendien is de ovale vorm flatterend voor elke vinger en zorgt het voor een optische illusie van langere en slankere vingers. Kies voor een solitaire setting om de schoonheid van de diamant volledig tot zijn recht te laten komen, of combineer het met kleinere diamanten voor een extra sprankeling.

2. In een halsketting

Een halsketting met een Royal Asscher oval cut diamond is een prachtige manier om je halslijn te accentueren en een vleugje glamour toe te voegen aan je outfit. Kies voor een eenvoudige ketting met een enkele ovale diamant als hanger voor een subtiele en verfijnde look. Of ga voor een statement ketting met meerdere ovale diamanten voor een opvallende en luxueuze uitstraling.

3. In oorbellen

Oorbellen met Royal Asscher oval cut diamonds zijn een stijlvolle en tijdloze keuze voor elke gelegenheid. Ga voor subtiele oorknopjes met een enkele ovale diamant voor een dagelijkse look, of kies voor opvallende oorhangers met meerdere ovale diamanten voor een avondje uit of een speciale gelegenheid.

4. In een armband

Een armband met Royal Asscher oval cut diamonds is een prachtige manier om je pols te versieren en je outfit een extra touch van elegantie te geven. Kies voor een delicate tennisarmband met meerdere ovale diamanten voor een verfijnde en klassieke look, of ga voor een opvallende cuff armband met een grote ovale diamant als eyecatcher.

5. In een broche

Een broche met een Royal Asscher oval cut diamond is een stijlvolle en unieke manier om je outfit een persoonlijke touch te geven. Bevestig de broche aan je jasje, blouse of sjaal voor een chique en elegante uitstraling. Kies voor een minimalistisch ontwerp met een enkele ovale diamant, of ga voor een opvallende broche met meerdere ovale diamanten en andere edelstenen.

Met deze 5 manieren om je Royal Asscher oval cut diamond te dragen, ben je verzekerd van een stijlvolle en tijdloze look. Of je nu kiest voor een verlovingsring, halsketting, oorbellen, armband of broche, de prachtige ovale diamant zal ongetwijfeld de show stelen en je outfit naar een hoger niveau tillen.